Zamieszczone przez Sebastian_M26
Czy w nowym aucie wymienialiście olej po 1500 km?
Zwiń
X
-
Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
-
-
Ja wymieniłem przy przebiegu ok 2,6 tyś, ponieważ nie wiedziałem co za "kujawski" jest w silniku.Olej którym był zalany fabrycznie silnik miał kolor zielony,trochę mnie to zdziwiło.Przy 2,5 tyś dostał trochę sadzy, ale nadal był koloru zielonego.Obecnie silnik zalany jest Mobilem Synt s special 5W 40,nie kombinowałemnic tylko poprosiłem aby wymienic na taki , który jest zalecany do tego motoru.
Komentarz
-
-
Re: Czy w nowym aucie wymienialiście olej po 1500 km?
Zamieszczone przez GolfistaBo ja chyba wymienie,ale nie jestem pewien, czy ma to sens.....
Na liczniku ponad 100 kkm i nadal ten olej w silniku.Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Re: Czy w nowym aucie wymienialiście olej po 1500 km?
Zamieszczone przez MiKruSZamieszczone przez MasmoJa wymieniłem przy około 3 kkm. (...) Na liczniku ponad 100 kkm i nadal ten olej w silniku.
Przelatales 97.000 km bez zmiany oleju!!! :Bojesie:
Faktycznie trochę się przejęzyczyłem. Taki sam rodzaj oleju. A zmieniam regularnie co 15 kkm.
Dzieki za czujność. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
Komentarz